Alamak Hb Saya Rendah Masa Mengandung!! BAHAYA KE?!! Jom ketahui cara atasinya.

Masalah mengenai Hb rendah isu wajib kita dengar masa mengandung. TAHU TAK? sumber : Berita harian 4 Jun 2016 42% rakyat Malaysia yang ada Hb rendah atau anemia ni wanita. Jadi risiko anemia ni bila mengandung lagi tinggi. Kenapa kita takut dan risau  sangat dengan anemia? Ada efek ke pada kandungan? bagaimana nak atasi? Takpe, […]

BAGAIMANA NAK KURANGKAN PARAS GULA DALAM DARAH KETIKA MENGANDUNG??

Masa tengok ada dua line di pregnancy test kit rasa seronok melambung-lambung, nak jumping jack pun boleh rasanya. Tapi bila dok dengar cerita kawan-kawan pasal kena minum air gula, ada kencing manis mesti rasa risau kan. KENAPA KENCING MANIS BAHAYA MASA MENGANDUNG?? haa saya capslock kan. Saja nak tekan yang kencing manis yg dapat masa […]

Shaklee CoQ Trol Plus Membantu Tingkatkan Tenaga

Shaklee telah melancarkan produk baru iaitu COQ TROL PLUS pada 1 Jan 2018.  Masa mula mula keluarkan tu memang dah tak sabar nak cuba, bila baca kandungan pelbagai kebaikkan yang terdapat dalam CoQ Trol Plus. Nak tau nama lama kepada CoQ-Trol Plus ni adalah CoQ-Health plus. Produk ni berhenti sekejap pengeluaran dia beberapa tahun yang lepas untuk mereka lakukan […]